Opći uvjeti

Internet stranice na www.sidos.hr vlasništvo su SIDOS j.d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju i njegovih povezanih društava.

Pristupom internet stranicima www.sidos.hr potvrđujete da pristajete na primjenu Uvjeta korištenja internet stranica SIDOS j.d.o.o.-a i njihove pravne učinke. SIDOS j.d.o.o.može u svako vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti Uvjete korištenja internet stranica bez prethodne obavijesti, te će tako promijenjene Uvjete korištenja objaviti na ovoj internet stranici.Molimo Vas da se suzdržite od pristupa internet stranicama SIDOS j.d.o.o.-a ukoliko ne pristajete na primjenu Uvjeta korištenja.

Svako korištenje www.sidos.hr podložno je sljedećim uvjetima.

Ograničenje odgovornosti

Svi sadržaji objavljeni na www.sidos.hr smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe i za individualnu upotrebu. Sadržaji se ne smiju mijenjati, kopirati, prikazivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili distribuirati bez pismenog pristanka SIDOS j.d.o.o.-a.
SIDOS j.d.o.o. će uložiti razumne napore da održi www.sidos.hr stranice potpuno funkcionalnima i da sve objavljene informacije budu točne, potpune i pouzdane, ali nije odgovoran za povremeno nefunkcioniranje stranica niti jamči, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije.

Stranicama www.sidos.hr se pristupa putem interneta. SIDOS j.d.o.o.zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na www.sidos.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave ili posebne obavijesti. SIDOS j.d.o.o.se također ne obvezuje na ažuriranje pisanih materijala ili proizvoda i usluga koji su objavljeni na internet stranicama. SIDOS j.d.o.o.neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja internet stranica SIDOS j.d.o.o.-a

Korištenje internetske stranice

Internetska stranica ne predstavlja niti podrazumijeva izvor savjeta ili sredstvo za uspostavljanje bilo kakvih poslovnih odnosa među nama.
Ovim putem primate na znanje te dobrovoljno i izričito prihvaćate da je korištenje internetske stranice jedino i isključivo na vlastitu odgovornost.
Pri korištenju internetske stranice nećete djelovati na način koji može naštetiti imidžu, interesima ili pravima naše tvrtke SIDOS j.d.o.o.ili koji može naštetiti, učiniti neupotrebljivom ili opteretiti internetsku stranicu, ili koji može onemogućiti, na bilo koji način, normalno korištenje internetske stranice od strane drugih posjetitelja.
Mi provodimo odgovarajuće mjere sigurnosti koje omogućuju otkrivanje virusa. Morate ipak biti svjesni da postojeće mjere sigurnosti za računalne sustave na Internetu nisu u potpunosti pouzdane te stoga ne možemo jamčiti nepostojanje virusa ili bilo kojih drugih elemenata koji mogu uzrokovati promjene vašeg računalnog sustava (hardvera i softvera) ili podataka i datoteka u vašem sustavu.

Autorska prava

Ukoliko nije drukčije navedeno,sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada SIDOS j.d.o.o.-u ili njegovim povezanim društvima, ili je ustupljeno SIDOS j.d.o.o.-u, a u vlasništvu je trećih osoba. SIDOS j.d.o.o. posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove stranice. Niti jedan sadržaj na ovim stranicama se ne smije upotrebljavati bez odobrenja SIDOS j.d.o.o.-a

Svaka povreda navedenih prava, namjerna ili slučajna, predstavlja kršenje uvjeta korištenja materijala s internet stranica i podliježe materijalnoj i kaznenoj odgovornosti.

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi, te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, internet stranice SIDOS j.d.o.o.-a koriste programsku podrušku koja prati posjete na mrežu i pružaju zaštitu od neovlaštenog korištenja ili izmjena podataka. Međutim, svaki korisnik ovih internet stranica treba voditi računa o određenom stupnju rizika da neovlaštene osobe ili aplikacije mogu zaobići sigurnosne mjere, u kojem slučaju SIDOS j.d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove.

Tajnost i zaštita osobnih podataka

Za sve podatke koje dajete ovom prijavom jamčite da su istiniti, te nam u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03) dajete dozvolu da navedene podatke koristimo u traženju radnog mjesta ili poslova opčenito.

Vaše osobne podatke čuvat ćemo u našoj bazi podataka u skladu s člankom 17. Pravilnika o obavljanju djelatnosti u svezi s zapošljavanjem izvan Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (NN 96/02 i 159/04).

Kako koristimo vaše podatke

Sve navedene podatke (“vaši podaci”) prikupljamo i koristimo u sljedeće svrhe:
• za prilagodbu sadržaja i usluga vašim interesima
• za informiranje o našim uslugama putem elektroničke pošte, telefona i/ili obične pošte
• za pružanje drugih usluga koje nudimo, kao što su brošure ili informacije o dolazećim događajima
• za daljnji razvoj i unaprjeđenje internetske stranice, naših usluga i sustava kako bi vam bili korisniji.

Treće strane

Kako bismo si olakšali korištenje vaših podataka i osigurali vam najbolju uslugu i/ili mogućnosti, ponekad smo dužni otkriti vaše podatke trećima. Međutim, to je moguće samo u sljedećim slučajevima:
• S dobavljačima, izvođačima i zastupnicima: s vremena na vrijeme možemo uključiti ili zaposliti druga poduzeća i pojedince da za nas obavljaju određene poslove. To se odnosi na administrativne funkcije povezne s našom djelatnošću. Navedene osobe imat će pristup samo podacima koji su im potrebni za obavljanje njihovih funkcija, a koje ne smiju koristiti ni u koje druge svrhe. Morat će poštivati ugovorne obveze o privatnosti.
• S drugim partnerima i tvrtkama povezanim sa tvrtkom SIDOS j.d.o.o uključujući njihove dobavljače, izvođače i zastupnike, kako bismo vam pružali bolju uslugu. Prilikom davanja svojih podataka prihvaćate da se isti šalju i koriste izvan zemlje vašeg prebivališta, uključujući zemlje koje možda nemaju osiguranu primjerenu zaštitu podataka u smislu Zakona o zaštiti podataka Hrvatske ili država članica i prava Europske unije, ali samo u ograničene svrhe i sukladno odredbama iz ove Politike.
• Ispunjenja zakonske obveze: pristup vašim podacima omogućit ćemo vladinim tijelima ili tijelima za provedbu zakona ako utvrdimo, isključivo na temelju vlastite procjene, da smo obvezni tako postupiti.
Na određenim mjestima unutar www.sidos.hr stranica i u određeno vrijeme, SIDOS j.d.o.o. će prikupljati osobne podatke korisnika poput imena, prezimena, adrese, naziva tvrtke, telefonskog broja, e-mail adrese. Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika ove web stranice te u svrhu statističke obrade posjećenosti www.sidos.hr stranice. Komunikacija ili materijali koje dostavite, kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i sl. neće se smatrati povjerljivima.

Kontrola

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili na jednoj od naših adresa na mreži. Možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke, ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite na info@sidos.hr

Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi naše politike za zaštitu osobnih podataka, ili u vezi vaših iskustava s ovom internet stranicom, molimo da nam se javite na info@sidos.hr

Odašiljanje poruka elektronskom poštom

Molimo vas da vodite računa o tome da slanje poruka putem elektronske pošte (e-mail) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih ili pogrešnoj dostavi. SIDOS j.d.o.o. ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka, zadržavajući pritom pravo da iste reproducira, koristi, raspolaže i distribuira trećima bez ograničenja.

Linkovi na stranice trećih osoba

Linkovi na ovim internet stranicama su samo za Vašu informaciju, a SIDOS j.d.o.o. ne snosi nikakovu odgovornost za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobitri njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Mjerodavno pravo

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta korišenja internet stranica SIDOS j.d.o.o-a. je mjerodavno hrvatsko pravo, a za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja internet stranica SIDOS j.d.o.o.-a ili u svezi s njima isključivo su nadležni hrvatski sudovi.

Distribucija podataka i materijala objavljenih na internet stranicama SIDOS j.d.o.o.-a može, u određenim jurisdikcijama, biti ograničena zakonom, te se svaka osoba mora upoznati s takvim propisima i postupati sukladno njima, a SIDOS j.d.o.o. ne odgovara za pristup internet stranicama sa područja gdje je njihov sadržaj ograničen ili zabranjen.

SIDOS Povezuje

SIDOS – Tvrtka koja VAS povezuje s više agencija za zapošljavanje u Njemačkoj, Austriji i diljem Europe.

Sidos Vam nudi stručno vodstvo u pronalaženju posla u inozemstvu od prijave na natječaj do zapošljavanja pa i više.

Kontaktirajte Nas

SIDOS j.d.o.o.
Rendićeva 20, Split
OIB: 10393372202
MB: 04436849
info@sidos.hr
sidos.hr
Mob: +385 98 758 056

NEWSLETTER